Axe Eco ProjectMisija:

 • Mi smo ovdje da bi pomogli Vama.Online kupovina je proces u kojemu kupci kupuju usluge i proizvode direktno od trgovca u realnom vremenu putem interneta

  Ovim putem želimo Vam predstaviti naš tim koji si je zadao važnu ulogu u opskrbi zaštitne opreme od zaraze i kvalitetnih brzih antigenskih testova za  rano otkrivanje zaraze virusom COVID-19. Uz široki asortiman koji nudimo svojim kupcima pružamo sigurnost s izuzetno kvalitetnim proizvodima, brzom dostavom na kućni prag te pomoć u svim nadolazećim promjenama i prilagodbi koje potencijalno slijede u cilju zaštite svojih obitelji.

  U doba pandemije COVID-19 koja je zahvatila cijeli svijet protiv koje se borimo i uz koju živimo već dvije godine. Osim što je poremetila normalnu rutinu u našim životima, sve nas je zadesila nespremne.

  Svi napori su uloženi na brzu i što bolju reakciju za točno i pravodobno informiranje o virusu koji remeti imunitet i stvara velike i teške posljedice. Uz kvalitetne i točne informacije, liječnićki eksperti razvijaju sofisticirane metode  u zaštiti od zaraze, kao i na metodama lječenja koja će spriječiti teške posljedice.
  “Prva ruka” zaštite od zaraze je odgovorno ponašanje i poštivanje donesenih mjera u koje spada nošenje medicinske maske u zatvorenim prostorima, dezinfekcija ruku i mnoge brojne mjere kojima štitimo sebe, a tako i druge u svojoj okolini.

  Novi virus uz teške simptome, još teže posljedice i neočekivano brzo širenje je stvorio strahoviti osjećaj panike. Zatvaranja i ograničenja koja su dovela do nestašice osnovnih predmeta/materijala zaštite od zaraze. Do danas smo se dobro organizirali te uhvatili korak s brzim širenjem pandemije virusa COVID-19.

* NAPOMENE *

 • – Zbog povećane potražnje i narudžbi proizvoda, artikli iz ponude se na svakodnevnoj bazi mijenjaju i nadopunjavaju. Molimo da prije Vaše finalne narudžbe provjerite dostupnost proizvoda i cijenu.

  – Naručiti mogu i pravne i fizičke osobe. Za pravne osobe potrebno nam je dostaviti: naziv poduzeća, adresa, OIB, kontakt osobu ime prezime te adresu isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese tvrtke), radno vrijeme u kojem se roba može dostaviti unaprijed naglasiti dostavu eRačun-a. Za fizičke osobe potrebni su nam ime i prezime, adresa i kontakt broj za isporuku.

  – Sve cijene su izražene sa PDV-om.

  – 90% robe iz ponude imamo na lageru i spremno za isporuku odmah.

  – Za sve narudžbe ispod 400,00 kn sa PDV-a zaračunavamo trošak isporuke ovisno o veličini paketa (za pakete do 5 kg, dostava je 30,00 kn + PDV).

  – Robu isporučujemo po cijeloj RH, unutar 24-48h od zaprimljene narudžbe.

  – Za veće količine odobravamo popust.

  – Plaćanje virmanom, internet bankarstvom ili pouzećem.

hr Croatian
X